Vitaal ondernemen als trainer: Hoe houd je meer rust, balans en overzicht als trainer?
Kosten: €185 nu voor €55

Wil jij ook meer tijd overhouden om écht en plezierig te ondernemen en wil je ervaren hoe je meer energie kunt overhouden aan het einde van een turbulente werkdag? Ben je ondernemer, heb je altijd tijd te kort en ben je op zoek naar meer balans? Neem dan deel middels een unieke workshop van Technische Universiteit Eindhoven, Renée Boesten. Je kunt nu deelnemen aan deze workshop voor 10 PE-punten. Voorwaarde is dat je twee keer een korte vragenlijst invult. Deze gegevens worden anoniem verwerkt door de Technische Universiteit Eindhoven. Wacht niet, meld je aan en neem deel!


WORKSHOP BOOST YOUR BUSINESS

Til jezelf naar een hoger niveau en houd meer rust, balans en overzicht! Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor alles wat er in je onderneming omgaat. Dit kan soms tot stressvolle situaties leiden, zeker in deze roerige tijden. Het is als ondernemer juist dan van belang om rust, balans en overzicht te houden. Tijdens deze workshop leer je om vitaal en weerbaar te onder- nemen. Wij geven je door middel van informatie en gerichte opdrachten inzicht in en toegang tot bewezen effectieve strategieën om dit te realiseren (gebaseerd op ons eerdere onderzoek). Bovendien krijg je tools aangereikt die bijdragen aan een andere manier van denken en doen. Dit kan ervoor zorgen dat je meer grip op jouw business krijgt. Vervolgens ga je zelf aan de slag om deze strategieën toe te passen op je eigen situatie. 

WORKSHOP ALL IN
De workshop bestaat uit een sessie van twee uur en een coaching gesprek/herhaal sessie met de hele groep van één uur, een aantal
opdrachten, partner besprekingen en twee vragenlijsten. Tijdens de sessies behandelen we de theorie achter (effectieve) strategieën
waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt gaan.


KOSTEN
De deelname aan deze workshop is €55
. De enige voorwaarde naast deelname is dat je de twee vragenlijsten invult en retourneert. Voor de workshop ontvang je 10 PE-punten.
 

 

LIEVER ZELF AAN DE SLAG?

Wil jij liever zelf in je eigen tijd aan de slag met de effectieve strategieën die betrekking hebben op je onderneming, netwerk, innovatievermogen en vrijetijd? Dat kan ook! Meld je dan nu aan voor onze 6-daagse zelftraining (10 minuten per dag). Aan de hand van duidelijke (reflectie)opdrachten gaan we aan de slag om te realiseren en praktiseren wat jij die dag kan doen om bijvoorbeeld je netwerk beter in te zetten of hoe je innovatief aan de slag kan gaan. Interesse? Meld je dan aan via de knop linksOok voor de zelftraining ontvang je 10 PE-punten.